EDICIÓ 2017

El dissabte 8 d'abril, previ a la Diada de Sant Jordi, a Puig-reig vàrem fer una festivitat literària molt especial: La Primera Edició de la Festa del Llibre i la Novel·la Històrica.

Amb la presència d'autors de renom, i en el marc del nostre poble, carregat d'història, els visitants van gaudir d'una jornada festiva i plena d'actes que aproparen aquest gènere literari al públic.

Autors reconeguts com:

Rafel Nadal, Coia Valls, Jordi Mata, Jaume Clotet, Víctor Amela, Xavier Casinos, Griselda Lozano, Francesc Ribera "Titot", Xavier Therós, Andreu Claret Serra, Sebastià Sardiné, Eudald Serra, Silvia Tarragó, Jordi Matilló, Begoña García, Joaquim Molina, Francesc Xavier Hernández Cardona, Carmen Martín, Fernando Ezquerra Lapetra i Jordina Ayats

Presentaren les seves obres en l'Auditori habilitat a la plaça Mestre Badia, i signaren els llibres que es podien comprar a la mateixa Fira.

Durant tot el dia, i per donar rigor d'època a la jornada, grups de recreació com els Templers de Puig-reig i membres de Sanguen Honoris i de l'Associació Cultural Vibrant muntaren els seus campaments de Templers i de l'Exèrcit Català fent la delícia de petits i grans.
I per aquells que van voler començar aviat la festa, des de les 09:00 fins a les 11:00 podien tastar un esmorzar templer organitzat pels Templers de Puig-reig. També, i al llarg del dia ens van oferir la possibilitat de fer una interessant visita guiada al castell de Puig-reig i desvetllar els secrets que s'hi amaguen.


AUTORS

LLIBRES PRESENTATS

GALERIA